Persoonlijke ontwikkeling

Niet meer tevreden? Of een probleem met samenwerken of functioneren? Personal business coaching in Friesland, Groningen en Drenthe.
Tijd om even stil te staan, om meer inzicht te krijgen in je eigen handelen en gedrag. Van Vonk naar Vuur biedt de mogelijkheid om samen met jou naar je vragen te kijken. Met behulp van verhalen en creatieve werkvormen zoek je je eigen antwoorden en ontdek je je volgende stap.

beeld-inspiratie-leiderschap

Stilstaan bij je leiderschap?

Is je leiderschap toe een aan onderhoudsbeurt?
Voel je behoefte aan verdieping?
Sta je open om je leiderschap met anderen verder te verkennen?

In drie bijeenkomsten ga je (opnieuw) verkennen hoe je in leiderschap staat. In een kleine groep van maximaal 5 personen maak je tijd en ruimte om naar je eigen proces te kijken. We werken met stilte en bieden de mogelijkheid om je te laten inspireren door de mooie omgeving van Allardsoog in Bakkeveen. Iedere bijeenkomst staat een thema centraal, waarbij je eigen behoefte en ideeën leidend zijn voor de keus van het thema.

Voor mensen die al de nodige trainingen en opleidingen op het gebied van leiderschap hebben gevolgd en behoefte hebben aan momenten van inspiratie en diepgang.

Data: vrijdag
22 januari 2016; 18 maart 2016; 27 mei 2016

Tijd: van 13.00 – 17.00 uur

Locatie: Nieuw Allardsoog, Jarig van de Wielenwei 6, 9243 SH  Bakkeveen

Kosten: € 300,00 excl.BTW

Meld je aan via info@vanvonknaarvuur.nl

Help, ik loop vast in mijn werk!

Gaat het in je werk niet meer zoals je graag wilt?
Ervaar je dat het je niet meer lukt om goed te functioneren?
Loop je vast in de samenwerking met je collega’s of je leidinggevende?

Bij vragen rondom gedrag en effectiviteit in je werksituatie maken we gebruik van het DISC-gedragsprofiel. In de begeleiding wordt de verbinding gelegd met je eigen levensverhaal.

Ieder mens heeft eigen gedragspatronen en gewoontes. Soms heel prettig, soms heel lastig. Zicht op je natuurlijk gedragspatroon en inzicht in je handelen kan je effectiever maken. Het brengt je in contact met je kwaliteiten, helpt in samenwerking en vergroot je keuzevrijheid.

Door het invullen van een korte vragenlijst krijg je de beschikking over een gedragsprofiel. Dit profiel gebruiken we als startpunt om je verhaal in je eigen handelen te onderzoeken. Dit kan in een beknopte of uitgebreidere variant.

De begeleiding start met een eerste vrijblijvend gesprek om je vragen te verkennen en de koppeling met DISC te bespreken. Op basis van dit gesprek wordt een voorstel gemaakt. Een coachingstraject bestaat uit minimaal 5 gesprekken. Indien gewenst vindt overleg en afstemming met leidinggevende plaats. Zowel Manja als Marjolanda zijn gecertificeerd DISC-coach.

Prijsindicatie: (excl. BTW)
Discprofiel incl. rapportage  € 145,00

Coachingstraject:
5 gesprekken à 1,5 uur incl. voorbereiding  € 937,50

Heb je interesse of vragen, neem contact op: info@vanvonknaarvuur.nl

vastlopen
splitting-2

Op zoek naar nieuwe uitdagingen

Ben je niet meer tevreden in je huidige werk?
Heb je behoefte om te verkennen welke richting je op wilt in je werk?
Of droom je weleens over helemaal iets anders?

Met inzet van verhaal en creativiteit ga je de zoektocht naar je eigen toekomst aan.

De begeleiding start met een eerste vrijblijvend gesprek om je vragen te verkennen en zicht te krijgen op een passende werkwijze. Een coachingstraject bestaat uit minimaal 5 gesprekken.

Prijsindicatie: (excl. BTW)

Coachingstraject:
5 gesprekken à 1,5 uur incl. voorbereiding  € 937,50 

Heb je interesse of vragen, neem contact op:  info@vanvonknaarvuur.nl